over ons

Persoonlijke aandacht aan jou

We vertellen je graag meer over ons team en het ontstaan van onze winkel. Wij bij Artishock helpen je bij het vinden van de mooiste dameskleding om jou te laten stralen. Samen met onze persoonlijke aandacht en jarenlange kennis over kleding is het ons doel om een glimlach op jouw gezicht te toveren.

Wij gaan mee met de nieuwste modetrends

Ons verhaal begint in de jaren 80 met een kleine boutique in de Oude Kijk in ‘t Jatstraat in Groningen. Onze winkel was net geopend en we verwelkomden klanten met exclusieve kleding uit ateliers van de modeacademie in Arnhem. Zo bestond ons assortiment uit  damesmode van TrixenRees en van Humanoid. 

Zonder oorbellen ging je toen de deur niet uit, want in die tijd waren de new-wave oorbellen echt een statement. Nog steeds gaan we bij Artishock mee met de nieuwste modetrends en zijn we uitgegroeid tot een vast team enthousiaste dames met eerlijke en oprechte adviezen. 
Inmiddels zijn we verhuisd naar de Zwanestraat naast Part of Art. Door een doorgang tussen beide winkels, ontstond een multibrandstore waarin nog meer toegankelijke merken zijn te vinden. Van casual tot chic: je vindt het allemaal, zodat jij iedere dag kan stralen en altijd met de mooiste en meest unieke kledingstukken over straat loopt.

Ontmoet ons enthousiaste team

Wij staan voor je klaar om je te helpen met het vinden van de mooiste outfits. Kom gezellig langs in de winkel om je door het hele team te laten adviseren en te helpen. Maar voordat je bij ons langskomt, stellen we ons graag aan je voor, samen met een leuk weetje over ons!

Desi
“Op mijn 21e heb ik de deuren van deze winkel geopend en inmiddels ben ik al 40 jaar onderneemster. Nog steeds, na al die jaren, heb ik het ontzettend naar mijn zin en ben ik blij deze winkel te hebben. Het dagelijks klantcontact vind ik het allerleukste aan mijn werk. Met klanten meedenken, luisteren en inschatten wat iemand laat stralen geeft mij een goed gevoel. Ook houd ik van werken met mooie, unieke stoffen, kleuren en vormen.”.

Weetje: schilderen vind ik heerlijk ontspannend en met mijn man Matthieu ben ik een enorme bofkont, want hij is de topkok in huis!
Wienie
“Ik ga na ruim 40 jaar ervaring nog elke dag met plezier naar het werk en zie elke dag als een feestje in de winkel. Dat komt omdat ik mag samenwerken met mijn lieve collega’s, fijne klanten en mooie kledingcollecties.”

Weetje: klanten refereren me aan het feit dat ik zwart draag. Ik zeg dan ook: ”zwart staat altijd goed.”
Lida
“Al meer dan 30 jaar laat ik jou met veel plezier en oprecht advies de leukste versie van jezelf zijn. Ik begon bij Artishock als parttimer in mijn studententijd en heb het nog altijd enorm naar mijn zijn in de winkel. De tijd vliegt altijd voorbij.”

Weetje: ik bekijk de wereld graag door de lens van mijn camera. Er is immers zoveel meer te zien!
Annet
“Al bijna vier jaar werk ik bij Artishock en maken mijn lieftallige collega’s en leuke klanten me nog elke dag blij. Mijn hobby’s? Ik vind het leuk om onze bezoekers advies te geven over kleding. Daarnaast ga ik in mijn vrije tijd dolgraag aan de slag met het opknappen van oude meubels en het stylen van ons huis. Ook hou ik er van om lekkere einden te wandelen met mijn trouwe hondje Taylor.”

Weetje: ik heb een schoenentic…
Wia
“Ik ben vrolijk, enthousiast en opgeruimd. Daarnaast is een grapje tussendoor bij mij niet te missen. De goede band met mijn collega’s maakt mij blij en geeft energie; we maken er elke dag weer een feestje van. Onze bezoekers horen daar ook bij; jij blij, ik blij!”

Weetje: Met goede guacamole, maak je me erg blij!